2018 Indija obnovljivu energiju izložba REI

- Sep 19, 2018 -

2018 Indija obnovljivu energiju izložba REI

Sudjelujemo u REI u Spe 18 ~ 20THpokazati naše MPPT i PWM solarni regulator punjenja ima. Naši proizvodi su popularne u Indiji tržište posebno PIR LED svjetlo solarni kontroler.

Rei obnovljivu energiju izložba REI je komunikacija platforma za novim energetskim tehnologijama kao što su solarna energija, energija vjetra i uštedu električne energije. Njegova svrha je promicanje razvoja i istraživanja zelene energije kao što su energija vjetra i solarne energije u svakodnevnom životu, kako bi se ubrzala obnovljivih izvora energije u Indiji. Razvoj tehnologije i učenja. Uz podršku vlade, obnovljivu energiju izložba u Indiji je privuklo mnoge investitore u elektroprivredi i izvrsna je platforma za tvrtke da proširi u nove energetsko tržište u Indiji.

微信图片_20180919180239.jpgAnaliza tržišta:

1. Indija se nalazi na sunčanom dijelu odsvijeta, uz obilje sunčevog zračenja. Ima 250 ~ 300 sunčanih dana u godini. To je zemlja s velikim potencijalom za razvoj solarne energije u svijetu (godišnja proizvodnja solarne energije je 1700 ~ 1900kWh/kWp). U većem dijelu zemlje, 4 do 7 kWh solarne radijacije je dobio po kvadratni metar po danu.

2. Indija Kumulativna snaga proizvodnih kapaciteta je 152GW (od kraja 2009) i ukupne potražnje struje se suočava s deficitom od 11%. Vrhunac, katkad je 12%, pa je nestašica energije ozbiljno. Kao gospodarstvo nastavlja širiti, indijske potražnje za električnom energijom raste oko 6% godišnje i najvećim opterećenjima očekivao prelazi 778 GW do 2031.

3. Indija energetski sektor je vrlo ovisna o ugljen kao gorivo, a 53% instaliranog kapaciteta zasniva se na ugljen. Međutim, prema predviđanja sektor lokalne ugljena, indijske postojeće zalihe ugljena mogu izdržati 40-45 godina, pa je hitno naći alternativne izvore energije.

4. nakon što premijer Modi preuzela dužnost, on aktivno promovira razvoj solarnih fotonaponskih sustava, i obećao pustiti svih kućanstava u zemlji "light up barem jedno svjetlo" tijekom mandata.

微信图片_20180919180247.jpgRaspon izložbe:

Solarna energija: solarni panel komponenti, solarni bojleri, solarna kuhala, solarno grijanje, solarne klima uređaja, solarne energije sustava, solarni regulator punjenja, fotonaponski inverteri, solarne ćelije, solarne svjetiljke, solarne ploče, fotonaponskih modula, Solarna rasvjeta sustavi i proizvodi, dijelovi i povezane proizvodnje opreme, mjerni i kontrolni sustavi, solarne fasade i krova sastavni dio Sunčevog sustava kontrola softvera; Solarno sušenje i desalinizaciju sustavi, solarno grijanje/hlađenje sistemi i solarna pumpe, solarni termotehnike, zračenje podataka programska rješenja i usluga ponude posao, solarne ulične pano sustav rasvjete s LED svjetlo solarne kontroler; solarne energije sustav Strojarnica, solarno grijanje sustav inženjering i obnovljivu energiju proizvodi i aplikacije, solarni inženjering projektnih rješenja, solarne tehnologije primjena na području izgradnje.


Par: Zemlje istočne Azije i ASEAN-a očekuju promovisanje nove energetske saradnje Sljedeći: Nas Media: Za pet godina Kina će postati najveći potrošač energije za obnovljive izvore energije

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 30a Solarni kontroler
  • LCD solarni regulator punjenja
  • Solarni Panel Charge Controller
  • 24v MPPT Solarni punjač
  • 24V MPPT Solarni punjač
  • Kontroler punjenja sunčeve svetlosti