Vlada Francuske objavila je seriju politika ubrzanja fotonaponske industrije

- Jul 14, 2018 -

Da bi se ubrzao razvoj fotonaponske industrije, vlada je objavila seriju politika podrške pojedinaca i farmera, mobilizacijom velikih grupa supermarketa i vojnog zemljišta da učestvuju u industriji.

TIM图片20180714100936.png

Prema izveštaju, sekretar francuskog ministra za ekološku transformaciju Sébastien Lecornu već mesecima je organizovao pregovore o ispunjavanju ove politike.

Prema objavljenim vijestima iz divizije za ekološku transformaciju, nekoliko velikih uključenih velikih supermarket grupa će započeti solarnu zgradu u svojim tržnim centrima, pod uslovom da treba skratiti postupak instalacije.

Pored toga, od sada do 2025. godine, francuska vojska će mobilizirati zemljište od 2000 hektara za izgradnju solarnog parka. U međuvremenu, kako bi mobilizirali poljoprivrednike da učestvuju u solarnoj industriji, francuska vlada će snositi 40% troškova za povezivanje mreže prenosa energije. Francuska vlada će povećati dodatak za kupovinu solarnog grijanja i solarnog bojlera 2019.

Lumiax solar charge controller je posluje od 2007. godine, više od 11 godina iskustva u istraživanju i razvoju. Posebno za MPPT solarni kontroler, maksimalna efikasnost praćenja snage je do 99,9%, a efikasnost punjenja je do 98%. Sada imamo 10A, 15A, 20A, 30A, 40A, 60A prirodno hlađenje LCD MPPT, sa RS485 komunikacijskim protokolom. U bliskoj budućnosti mi ćemo dodati i Wi-Fi i Bluetooth funkciju. Molim te, drži oči o nama. Imamo oba LED svetla solarnog regulatora i sistemskog solarnog regulatora. Takođe možete kupiti naš lifepo4 solar charge controller.


Par: Solarni PV kapacitet U Brazilu ima do 1.6 GW Sljedeći: SHS kontroler Uvod

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 40 Amp MPPT Solarni punjač
  • Solarni punjač 12 Volt
  • 2.4Ghz Wireless Communication Solar Charge Controller
  • 30 Amp MPPT Solarni punjač
  • MPPT 40a Solarni punjač
  • 5a Solarni punjač