Lumiax je prisustvovao izložbi u Evropi Intersolar 2018

- Jul 02, 2018 -

Lumiax je prisustvovao 2018 Intersolar Europe od 20. do 22. juna, broj kabine je B3-153, u off-režimu. Ovo je treća godina kontinuirano prisustvovati ovom sajmu.

1.jpg

2.jpg Gotovo svakodnevno podne i popodne, štand je veoma zauzet, neki posjetitelji dolaze u posjetu, posebno neke posjetioce iz Evrope; Takođe, neki postojeći korisnici došli su da razgovaraju o tržištu i novim zahtevima.

Većina evropskih posetilaca je veoma zainteresovana za MPPT solarne kontrolere, pokazali su veliki entuzijazam na MPPT. Njihovi glavni zahtevi su na tržištu RV i brodova, uglavnom na tržištu solarne rekreacije. Takođe postoje i neki zahtevi na tržištu solarnih lampi.

Takođe postoje i posetioci iz latinoameričkih posetilaca, uglavnom su zainteresovani za PWM kontrolere, pošto su PWM solarni kontrolori punjenja niska cena, naročito za njihove zahtjeve na tržištu. Ima ih iz Bliskog Istoka, Afrike, Centra Azija ....

Sve uzorke isporučuju ili kupuju posetioci, provjeravaju ih nakon povratka u domovinu. Veoma smo srećni zbog toga: Lumiax je željan da dobije rezultat od kupaca. Pošto će kupci znati Lumiax visoku kvalitetu i konkurentnu cenu kroz rezultat testiranja. Lumiax je dobio naređenja evropskih kompanija nakon što je ubedio potrošače da izvrše detaljna testiranja, upoređujući Lumiax sa drugim brendovima solarnih punjača.

U Intersolaru su sistemi za skladištenje veoma popularni, u proizvodnji akumulatora u B1 i B2 postoji mnogo proizvođača, oni donose svoje sisteme za skladištenje. Sve više sistema za skladištenje primjenjuje litijumsku bateriju u sistemima. Isto s našim primjenama solarnih punjača: u litijumskim baterijskim sistemima primjenjuju se samo 25% solarni kontroleri u 2016; dok se 60% solarnih kontrolera punjenja primenjuju u sistemima litijumskih baterija u 2017. godini, i rastu veoma brzo. Ovaj broj dostigao je 75% u prvom kvartalu 2018.

 

Lumiax će razviti sve-u-jedan kontroler pogodan za punjenje olovnih i litijumskih baterija, sa plavim zubima koji kontrolišu i lako mogu da izaberu tip baterije. Možda u naredna 2-3 meseca novi proizvodi će se debitovati u Green EXPO Meksiku, REI India i SPI USA, a tri izložbe u septembru.

Dobrodošli na našu štandu na ove tri izložbe:

 

Zeleni EXPO: 220

Mexico City

Sept.

REI: 7-136B

Delhi

Sept.

SPI USA: 120A

Anaheim

Sept.


Par: Lumiax će prisustvovati Green Expo 2018 u Meksiku Sljedeći: Informacije iz izložbe Lumiax

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Intelligent Solar Charge Controller
  • Solarni punjač 20a
  • Smart Solarni punjač
  • Lithium Solar Controller
  • 24V Solarni kontroler
  • MPPT Solarni punjač 12V