Lumiax će prisustvovati Green Expo 2018 u Meksiku

- Aug 29, 2018 -

Meksička vlada ohrabruje mrežne sisteme, takođe i off-grid solarne ultraljubičaste lampe. Meksiko je jedno od najvažnijih inostranih tržišta za Lumiju, tamo smo izvezli mnoge kontrolere solarnih uličnih lampi. Zato je neophodno da Lumiax pokaže proizvode na lokalnoj izložbi i upoznaje više kupaca tamo.

Na ovoj izložbi, Lumiax će pokazati neke nove proizvode, osim redovnih solarnih kontrolera punjenja.

Naši novi proizvodi će biti NB IoT / GPRS za daljinsko upravljanje putem interneta. Ovom daljinskom upravljaču novog stila neće biti potreban srednji prenosni centar, kontrolori će direktno komunicirati sa telekom stanicom ili BTS-om. Ako vaš mobilni telefon ima komunikacijski signal, onda kontrolori mogu dobro da realizuju daljinsko upravljanje, on je mnogo pouzdan od stare tradicionalne metode. 201806131705344980451.jpg

Možete imati softver računara za kontrolu solarnog ultraljubičastog svjetla, ili možete uvući APP iz Wechata, kroz Wechat možete također kontrolirati solarne lampe.

Možete pročitati struju i napon iz PV panela, struju i napon iz baterije i neke informacije od LED lampi. I mogu automatski primati neke upozoravajuće informacije od solarnih sijalica.

Takođe možete podesiti i zatamnjenje solarnih lampi prema vašim zahtevima, a postoji 5 faza za vaš izbor. Takođe, regulatori mogu automatski podešavati zatamnjenje u skladu sa naponom baterije.

Prvi model sa IoT funkcijom biće MPPT2075DC, koji je posebno dizajniran za velike solarne ultraljubičaste lampe. Takođe ćemo prikazati i neke velike MPPT kontrolere sa LCD zaslonom, kao što su 30A / 40A ...

Takođe ćemo prikazati i najbolje prodajane proizvode: PWM solarne ultraljubičke kontrolere sa ugrađenim LED drajverom: 10A punjenje, sa unutrašnjim upravljačem od 40W. Ovaj proizvod je vrlo konkurentan po ceni, a sa visokim kvalitetom. Lumiax je prodao više od 300.000 komada ovih modela u 2017. godini.

Naš broj štanda je 102A, nadamo se da ćemo se tamo upoznati.


Par: Evropska unija: Bez naknade za PV koja ne konzumira više od 30KW Sljedeći: Lumiax je prisustvovao izložbi u Evropi Intersolar 2018

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 10a Solarni kontroler
  • DIY MPPT kontroler
  • Bluetooth komunikacije solarni regulator punjenja
  • MPPT Solar Charge Controller Kina
  • DIY solarna regulatora
  • Solarni punjač za litijumsku bateriju