Kontroler zaštite od sunca mora imati kakvu zaštitu

- Dec 07, 2017 -

Solarni regulator, koji se naziva solarni punjač i regulator pražnjenja, deo je solarnog fotonaponskog sistema. Ona uglavnom koordinira rad solarnih panela, baterija i opterećenja i najvažnija je komponenta solarnog fotonaponskog sistema. Dakle, koji su kontrolni načini i komponente solarne ultraljubičaste svetlosti? Evo kratkog uvoda za vas.

Kontroler solarne ultraljubičaste svetiljke uglavnom ima dva režima rada, prvi je kontrola svetlosti, uglavnom kroz senzor za osjećanje intenziteta spoljašnjeg svjetla, kada mračno vrijeme automatski otvori solarna svjetla, kada spoljašnje svjetlo postane sjajno kada se zatvori njihova solarna svjetla . Takođe možete ručno da podesite svetlo i sjenilo. Na tržištu se većina solarnih lampi koristi na ovaj način.

Drugo, kroz kontrolu vremena, uglavnom postavljanjem fiksne vremenske tačke za određivanje prekidača solarne lampice. Ovim putem se više koristi u prošlim tradicionalnim kontrolerima. Sa brzim napretkom nauke i tehnologije, sredstva za kontrolu vremena postepeno se eliminišu. Glavni razlog je to što je korišćenje vremenske kontrole veoma neprijatno čak i na istom području, što će se promeniti u različitim godišnjim dobima.

Komponenta kontrolera solarnih ultraljubičnih lampi uglavnom sadrži dva dela hardvera i softvera, a hardverski deo je kombinovan sa zajedničkom pločom i čipom. A softverski deo se zasniva na različitim solarnim ulicama kako bi napravio različit softver za kontrolu.


Par: Kakva je uloga vozača u LED svetlosti? Sljedeći: Koje su glavne karakteristike solarnog regulatora punjenja?

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 40 Amp MPPT Solarni punjač
  • Solarni regulator 12V
  • Solarni regulator 12V
  • 48V Solarni punjač
  • 10a MPPT Solarni punjač
  • Solarni punjač za litijumsku bateriju