Koje su glavne karakteristike solarnog regulatora punjenja?

- Dec 07, 2017 -

Solarni regulator punjenja je vrsta automatskog upravljačkog uređaja koji se koristi u solarnom sistemu za proizvodnju energije za kontrolu višestruke solarne ćelije za punjenje baterije. Sada u mnogim prilikama ima važniju primenu.

1. generalno, kontroler solarnog punjenja koristi jedan čip računar i poseban softver, tako da može vrlo dobro da realizuje inteligentnu kontrolu. Pored toga, sva njegova kontrola zasniva se na industrijskom čipu, tako da može normalno raditi u hladnim ili visokim temperaturama.

2. Pored toga, regulator solarnog punjenja takođe koristi karakteristike brzine pražnjenja akumulatora kako bi omogućio preciznu kontrolu pražnjenja. I eliminiše netačnost jednostavne kontrole napona preko pražnjenja, što je u skladu sa inherentnim karakteristikama baterije. Dakle, ovo je jedan od najvažnijih razloga za mnoge ljude da to odaberu.

3. Na kraju, to je takođe veoma važna karakteristika. Kontroler solarnog punjenja ima potpunu automatsku kontrolu, kao što je prekomerno punjenje, preko pražnjenja, elektronski kratki spoj, zaštita od preopterećenja, jedinstvena antivirusna zaštita i tako dalje, a ova zaštita neće oštetiti bilo koje komponente i neće zapaliti osiguranje.


Par: Kontroler zaštite od sunca mora imati kakvu zaštitu Sljedeći: Solarni kontroler Common Handling i funkcionalnost

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Solarni punjač 12 Volt
  • Vodootporni MPPT Solarni punjač
  • Rohs Solar Charge Controller
  • 24V MPPT Solarni punjač
  • MPPT Solarni punjač 12V
  • Kontroler ultraljubičastog solarnog uređaja