10 Amp MPPT Solar Charge Controller

10 Amp MPPT Solar Charge Controller

MPPT1050-DCLi je vrsta MPPT solarnog punjenog punjača od 10 ampera. To znači 12V sistemski napon, maksimalna struja punjenja 10A i maksimalna snaga od 60W. Kontroler ultraljubičnog solarnog uređaja unutar LED drajvera ima funkciju zatamnjenja. To znači da ne samo da možete postaviti lakoću, već i pametni solarni punjač ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT1050-DCLi je vrsta MPPT solarnog punjenog punjača od 10 ampera.

To znači 12V sistemski napon, maksimalna struja punjenja 10A i maksimalna snaga od 60W.

1512366805(1).png

Kontroler ultraljubičnog solarnog uređaja unutar LED drajvera ima funkciju zatamnjenja. To znači da ne samo da možete postaviti lakoću, već i pametni solarni punjač kontroler automatski podešava lakoću kada je napon baterije nizak.

Mi to zovemo "auto dimming mod".

Stavka "Dim Auto" S-UNIT je podešena "da", istovremeno postavite "Dim V" i "Dim%", pritisnite taster "send" da biste podesili kontroler. Kada je napon baterije manji od napon "Dim V", počinje da se automatski zatamnjuje. Napon baterije se smanjuje za 0.1V, struja opterećenja je smanjena prema setu "Dim%", minimalna izlazna struja iznosi 10% struje podešavanja. Ako je digitalni regulator solarnog punjenja postavljen na "Dim" ili "Auto Dim", minimalna izlazna snaga može biti niža od 0,3 W. Napon snimanja ne bi trebalo da bude veći od napona "CVT" (punjenje cilindričnog cilja). Kada se napon baterije smanji do zatvorenog napona LVD, izlazna struja regulatora se smanjuje na 0,3 W.

365 režim je još jedna prednost prednosti.

Zasnovan je na energiji za napajanje baterije (napajanje punjačem, pražnjenjem). Ako se baterija napuni tokom dana, ispuštanje je više noću. LED svetlosni solarni regulator može izračunati odnos zatamnjenja prema punjenju, a preostali snage baterije, kako bi se izbjeglo zatvaranje opterećenja usled niskog napona baterije. Uz to, kada koristite 365 režima, sistem treba dizajnirati tako da ispunjava zahtjeve tri kišna dana.

主图.jpg45-1.jpg


Hot Tags: 10 amp mppt solar charge controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Smart Solarni kontroler Sljedeći: 24v MPPT Solarni punjač

Srodni proizvodi

Upit