40a MPPT Solarni regulator

40a MPPT Solarni regulator

MT4010 je vrsta 40a MPPT solarnog regulatora. Outstandig karakteristike: 1. Inovativna Max Power Point Tracking (MPPT) tehnologija, praćenje efikasnosti> 99.9% 2. Puna digitalna tehnologija, hi gh punjenje efikasnost do 98%. 3. Na bazi RS-485 standardnog Modbus protokola, kako bi se maksimizirala njihova komunikacija ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MT4010 je vrsta 40a MPPT solarnog regulatora.

Outstandig karakteristike:

1. Inovativna tehnologija za praćenje maksimalne snage (MPPT), efikasnost praćenja> 99,9%

2.         Potpuna digitalna tehnologija, hi gh naplaćuje efikasno konverziju do 98%.

3. Na bazi RS-485 standardnog Modbus protokola, kako bi se njihove komunikacijske potrebe maksimalno povećale u različitim prilikama.

4. Režimi rada: 24 sata, od sumraka do zore, tajmer noću, korisnički definisan način rada.

1512111819(1).png

MPPT solar charge controller Napomene za instalaciju:

1. Pre instalacije i podešavanja regulatora, uvek isključite solarne module i osiguranje ili prekidač akumulatora.

2. Baterije čuvaju veliku količinu energije, nikada ne prekidaju bateriju pod svim okolnostima. Preporučujemo da spojite osigurač direktno na bateriju kako biste izbjegli bilo koji kratki spoj na ožičenju baterije.

3. Ne postavljajte solarni regulator napunjenosti na otvorenom ili u vlažne prostorije. Ne podvrgavajte solarnom kontroleru za direktno sunčanje ili druge izvore toplote. Zaštitite MPPT Soalr regulator punjenja 40 ampena od prljavštine i vlage. Postavite uspravno na zid na nezapaljivoj podlozi. Osigurajte minimalni razmak od 15 cm ispod i oko uređaja kako biste osigurali neometano cirkulaciju vazduha. Postavite solarnu bateriju za punjenje što bliže baterijama.

4. Imajte na umu da su negativni terminali regulatora spojeni zajedno i stoga imaju isti električni protekt. Ako je potrebno bilo koje uzemljenje, uvek to radite na negativnim žicama.

主图.jpg8-2.jpg


Hot Tags: 40a mppt solarni kontroler, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Solarni punjač IoT 10A Sljedeći: Novi MPPT Solarni kontroler sa Bluetooth

Srodni proizvodi

Upit