Solarni kontroler Ip68

Solarni kontroler Ip68

SMR20-N5 je vrsta ip68 solarnog regulatora. To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 20A punjenje i pražnjenje struje. Sve više solarnih ultraljubičastih svetiljki se široko koriste u gradskoj osvjetljenosti.Ne samo PWM LED svjetlosni solarni regulator, već i MPPT LED svjetlosni solarni regulator su oboje vrlo ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

SMR20-N5 je vrsta ip68 solarnog regulatora.

To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 20A punjenje i pražnjenje struje.

Sve više i više solarnih ultraljubičastih svetiljki se široko koriste u gradskoj osvjetljenosti.Ne samo PWM LED svjetlosni solarni regulator, već i MPPT LED svjetlosni solarni regulator su vrlo popularni na tržištu. U ove dvije godine, naš vodootporni MPPT solarni punjač se prodaje više i još više na međunarodnom tržištu. Ali u domaćem vlasništvu, većina kupaca i dalje se bavi odabirom PWM-a, jer mnogi projekti zavise od dodjeljivanja sredstava od strane vlade kako bi završili cijeli napredak, oni se ponašaju sa niskim troškovima i koriste litijumsku bateriju umjesto olovne kiseline.

1512358632(1)

Kako dizajnirati dobar sistem osvetljenja? Morate uzeti u obzir sveobuhvatne aspekte. Jedan korisnik želi da koristi dva svetla za povezivanje jednog kontrolera. U teoriji, on se može implementirati. Postavio je svetlosnu struju rada daljinskim, dok je utvrdio da intenzitet nije isti. Zašto se dogodio ovaj fenomen? Unutrašnji otpor u svetlima je drugačiji, tako da LED diode imaju različitu struju. Nemoguće je dobiti prosek. Ne biste mogli gurantee da je njihov intenzitet potpuno isti. Primjerice, male razlike, niste mogli pronaći, ali nekada očigledno. U ovoj situaciji predlažemo cusomteru da uspostavi dva sistema, svaki kontroler povezuje jedan panel, bateriju i jedan osvetljenje. Iako košta više, doći će do vašeg željeza.

主图31-2


Hot Tags: ip68 solarni kontroler, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 30A MPPT LCD Solarni punjač Sljedeći: Solarni Regulator 10A

Srodni proizvodi

Upit