MPPT regulator 12v

MPPT regulator 12v

MPPT0850-DCLiV je novo razvijen litijum-jonski MPPT boost konstantni strujni vodootporni solarni regulator sa mikrotalasnom indukcijom. Mikrovalna senzori, poznati i kao mikrotalasni radari, su instrumenti koji koriste Doppler princip elektromagnetnih talasa. Sistem solarnog ultraljubičastog zraka ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT0850-DCLiV je novo razvijen litijum-jonski MPPT boost konstantni strujni vodootporni solarni regulator sa mikrotalasnom indukcijom.

Mikrovalna senzori, poznati i kao mikrotalasni radari, su instrumenti koji koriste Doppler princip elektromagnetnih talasa.

参数表.jpg

Sistem solarnih ultraljubičastih svetiljki sastoji se od LED svetlosnog izvora, solarnog panela, baterije (uključujući inkubator baterije), solarnog regulatora ulicne svetlosti, ulaza u ulicu (uključujući temelj) i pomoćne žice. Sistem solarnih ulica može garantovati normalan rad u kišnim vremenima više od 15 dana! 尺寸图.png

Moduli solarne ćelije uglavnom koriste module monokristalnog silicijuma ili polikristalne silicijeve solarne ćelije; LED glave lampe uglavnom koriste visoke moći LED izvora svjetlosti; kontrolori su uglavnom postavljeni u svetlosne polove, sa regulacijom svetlosti, vremenom kontrole, prenaponskom zaštitom i zaštitom od pražnjenja i zaštitom od povratnog priključka, funkcijom polovine snage, inteligentnim punjenjem i pražnjenjem itd .; baterija je uglavnom postavljena pod zemljom ili će biti poseban baterijski inkubator, koji se može koristiti sa GEL baterijom, tekućom baterijom, AGM ili litijumskom baterijom itd.

Radni princip solarnog ultraljubičastog zračenja pokazuje da je pod kontrolom inteligentnog kontrolera tokom dana solarno osvetljenje sunčano zračenje, apsorbira sunčevo svjetlo i pretvara u električnu energiju, a modul solarne ćelije punjuje bateriju tokom dana, a baterija pakuje snagu LED-a noću. Izvor svetlosti se napaja kako bi se postigla funkcija osvetljenja. DC regulator osigurava da se baterija ne ošteti prekomernim punjenjem ili prekomernim raspoređivanjem i ima funkcije kao što su kontrola svjetlosti, kontrola vremena, kompenzacija temperature, zaštita od groma i zaštita od obrnutog polariteta.

Pri korišćenju solarnih svetiljki nema potrebe za postavljanje komplikovanih i skupih izvora napajanja, tako da se mogu instalirati u bilo kom okruženju bilo kog mesta, koristeći prirodno svetlo, bez spoljnog napajanja. Kada je sunčeva svetlost nedovoljna, sunčeva svetla mogu automatski da podesu prekidač, zaista bespovratan. Čuvari, radite ceo dan. Osim toga, ulična rasvjeta imaju zelenu i zaštitu životne sredine, uštedu energije, dug životni vijek i stabilnu strukturu proizvoda i imaju vrlo dobre socijalne i ekonomske prednosti.


Hot Tags: mppt regulator 12v, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Digitalni solarni kontroler Sljedeći: 20a Solarni punjač PWM

Srodni proizvodi

Upit