30 Amp MPPT Solarni punjač

MT3010 je vrsta 30MP MPPT solarni punjač. MT3010 pripada Magic seriji: automatsko prepoznavanje 12V / 24V, struja punjenja i pražnjenja 30A, najviša efikasnost punjenja je iznad 98%. Postoji 4 stepena načina punjenja solarnog punjenja MPAM MPPT 30AMP. MPPT kao jedno punjenje ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MT3010 je vrsta 30MP MPPT solarni punjač.

MT3010 pripada Magic seriji: automatsko prepoznavanje 12V / 24V, struja punjenja i pražnjenja 30A, najviša efikasnost punjenja je iznad 98%.

1512111919(1).jpg


Postoji 4 stepena načina punjenja solarnog punjenja MPAM MPPT 30AMP.

MPPT kao jedna faza punjenja ne može se koristiti nezavisno. Uopšteno, potrebno je da kombinuju punjač za punjenje, plutajuće punjenje i izjednačavajući punjenje zajedno kako bi završili punjenje baterije.

MPPT Charge:

U ovoj fazi, napon akumulatora još nije dosegao pojačavani napon i 100% dostupne solarne energije se koristi za punjenje baterije.

Boost Charge:

Kada se baterija napuni na zadatu tačku napona Boost, regulacija konstantnog napona se koristi da bi se sprečilo grejanje i proizvodilo gas akumulatora. Stupanj Boost ostaje 120 minuta, a zatim ide na plutajuće punjenje. Svaki put kada se regulator uključi, ako ne otkrije ni preko praznog ili prenaponskog napona, punjenje će stupiti u stepen punjenja.

Float Charge:

Nakon stepena napona Boost, regulator će smanjiti napon baterije na postavljenu tačku napona plovca. Kada je baterija potpuno napunjena, neće biti više hemijskih reakcija i sve struje punjenja se trenutno emituje u toplotu i gas. Tada regulator smanjuje napon na plutajuću fazu, punjenje sa manjim naponom i strujom. To će smanjiti temperaturu baterije i sprečiti gašenje, a istovremeno punjenje baterije lagano. Svrha Float faze je nadoknaditi potrošnju energije uzrokovanu samo-potrošnjom i malim opterećenjem u cijelom sistemu, uz istovremeno održavanje kapaciteta za punjenje baterije.

U Float fazi, opterećenja mogu nastaviti da izvlače napajanje iz baterije. U slučaju da opterećenje sistema prevazilazi solarnu struju punjenja, regulator više neće moći da održava bateriju u postavljenoj tački Float. Ukoliko napon baterije ostane ispod napona punjenja za ponovno napajanje; kontrolor će izaći iz Float faze i vratiti se na punjenje.

Izjednačite troškove:

Određene vrste baterija imaju koristi od periodičnog izjednačavajućeg punjenja, koji može mešati elektrolit, balansirati napon akumulatora i kompletnu hemijsku reakciju. Izjednačavanje napunjenosti povećava napon baterije, što je više od standardnog napona komplementa, što gasifikuje elektrolit akumulatora. Ako otkrije da se baterija isprazni, solarni regulator će automatski pretvoriti bateriju u fazu punjenja izjednačavanja, a punjenje izjednačavanja će biti 120min. Izjednačavanje punjenja punjenja i povećanja punjenja se ne primenjuju u ponavljanju tokom procesa punjenja kako bi se izbeglo previše padavina gasa ili pregrevanja baterije.

7-1_副本.jpg7-2_副本.jpg


Hot Tags: 30 amp MPPT solarni punjač, ​​Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Tracer Solarni punjač Sljedeći: Solarni regulator 12V

Srodni proizvodi

Upit