40a MPPT kontroler

40a MPPT kontroler

MT4015 je vrsta 40a MPPT kontrolera. MT4015 je pogodan za automatsko prepoznavanje 24V / 48V, kao i 40A punjenje struje. Sada, Lumiax novi 48V 40A MPPT-MT4015 solarni punjač dolazi na tržište. Bazna stanica za solarne komunikacije je tip komunikacijske bazne stanice na koju se napaja ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MT4015 je vrsta 40a MPPT kontrolera.

MT4015 je pogodan za automatsko prepoznavanje 24V / 48V, kao i 40A punjenje struje.

Sada, Lumiax novi 48V 40A MPPT-MT4015 solarni punjač dolazi na tržište.

参数表

Bazna stanica za solarne komunikacije je tip bazne stanice komunikacije koja se napaja putem tehnologije fotonaponske električne energije. Takve bazne stanice rade vrlo pouzdano, sigurno i bez buke i drugih zagađenja, zagađenja i slično. Ima prednosti jednostavne instalacije i održavanja, niske operativne troškove, bez nadzora, dobru kompatibilnost i široku dostupnost. Njene prednosti mogu u velikoj mjeri riješiti problem poteškoća u napajanju u baznim stanicama u udaljenim područjima.

Komunikacijske bazne stanice su široko rasprostranjene, a okoliš napajanja je složen. Većina njih nije dostupna gradu, grad je nestabilan, ili je cijena grada relativno skupa, kao što su ostrva i odvojena područja. Za ove prilike korištenje fotonaponskog napajanja kao garantnog napajanja postalo je prvi izbor. Pored toga, solarno fotonaponsko napajanje može se direktno primijeniti kao energija uštede energije u baznoj stanici s komercijalnom snagom (tj. Fotoelektrični komplementarni sistem). Kada je sunčevo svetlo normalno, sunčeva energija se koristi za maksimalno snabdevanje snabdevanjem snagama u opremi. Kada je sunčeva svetlost, koristi se električno napajanje.

Solarni fotonaponski sistem napajanja za komunikaciju sastoji se od solarnog fotonaponskog ćelijskog niza, baterijskog paketa, solarnog regulatora, visokofrekventnog prekidačkog napajanja, jedinice za distribuciju električne energije i slično.

Kontroler koristi DC energiju koju generiše komponenta solarnih fotonaponskih ćelija kao ulaz, a solarni kontroler konvertuje i stvara stabilnu komunikaciju sa 48 VDC. Solarni kontroleri za komunikaciju obično se klasifikuju u sljedeće dve vrste:

1, prekidač tipa kroz ulaz i prebacivanje solarnih fotonaponskih ćelija, izlaze relativno stabilan DC napon, može automatski puniti i isprazniti upravljanje baterijom, kako bi se sprečilo prenaponsko punjenje baterije i preko uređaja za pražnjenje.

2, MPPT tip Modularni solarni regulator sa MPPT (maksimalna snaga praćenja tačke) funkcija. Budući da je tip MPPT efikasniji, trenutni trend je uglavnom korištenje MPPT tipa solarnog regulatora.

主图网站用


Hot Tags: 40a mppt kontroler, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: RV solarni kontroler Sljedeći: MPPT solarni kontroler 12v

Srodni proizvodi

Upit