Automatsko solarni regulator punjenja

Automatsko solarni regulator punjenja

Magic serije regulatori opremljeni fanless termalnog dizajna koja uzima u obzir PCBA tehnologija obrade dok aluminijske hlađenje dobro osmišljen kako bi se povećala topline uređaja (MOS, zavojnica) izvana. Solarni regulator 30A zahtijeva vertikalni položaj i gornje...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Magic serije regulatori opremljeni fanless termalnog dizajna koja uzima u obzir PCBA tehnologija obrade dok aluminijske hlađenje dobro osmišljen kako bi se povećala topline uređaja (MOS, zavojnica) izvana. Solarni regulator 30A zahtijeva vertikalni položaj i gornji dio ljuske izlaz posebno rezerviran zraka kako bi se osiguralo konvekcija vrućeg zraka generira kontroler za pravovremeno smanjiti regulator tjelesne temperature.

微信图片_20180801170755.png

微信图片_20180801174123.png

Dovod struje u kamp-Kućici u osnovi dolazi od četiri aspekta, baterija, vožnje generator, vanjski 220V napajanje i solarni sustav punjenja.

图-11.jpgSa praktične tačke gledišta, to je dobar izbor za instalaciju solarnih panela na RV, koristeći čiste solarne energije za proizvodnju električne energije napuniti kamp kućicu. Ako koristite na RV za dugo vremena i putuju izvan, solarna energija je još važnije, tako solarna ćelija punjenja sustav igra važnu ulogu u kombiju.

Sunčev sustav se primjenjuje u RV, koji je sustav naplate i sustav za pohranu male energije. Ovaj sistem se sastoji od solarni PV moduli, Solarno punjenje kontroleri i trebate baterije.

未标题-1.jpgKorištenje solarne energije za kampere uglavnom upija sunčevu svjetlost kroz solarne ploče na krovu, i zatim ih pretvara u izmjeničnih struja za svakodnevnu upotrebu kroz inverteri. Direktni izlazni napon solarne energije je općenito 12V, 24V, 48v prikaza Power. Da biste ažurirali električne energije za 220V naponu DC energije generira solarne energije generacije sustava treba pretvoriti u AC strujni invertorom. U nekim slučajevima, prilikom raznih napona opterećenja su potrebni, DC-DC pretvarač također koristi, kao što su pretvaranje 24V električne energije na 5V električne energije. Pretvaraju električnu energiju se može koristiti direktno ili pohraniti u baterije za hitne slučajeve.

图片-2.jpg图5.jpg图-4.jpg
Hot Tags: Automatsko Solarno punjenje kontroler, Kine, proizvođači, veleprodaja, jeftino

Par: Vodootporni solarni kontroler Sljedeći: MPPT Solarni punjač sa Bluetooth

Srodni proizvodi

Upit