Bluetooth komunikacije solarni regulator punjenja

Bluetooth komunikacije solarni regulator punjenja

Bluetooth komunikacije solarni regulator punjenja The MT3075 B je an MPPT solarni kontroler sa Bluetooth komunikaciju. Ovaj proizvod je nadograđen na temelju MT3075 kontroler. Nego može biti upotrijebljen za postavljanje i slanje upita sve parametre kroz specijalno razvijena mobilnih Aplikacija (Android verzija), kao i...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Bluetooth komunikacije solarni regulator punjenja

MT3075-B je an MPPT solarni kontroler sa Bluetooth komunikaciju. Ovaj proizvod je nadograđen na temelju MT3075 kontroler. Nego može biti upotrijebljen da postavi i pitanje sve parametre kroz specijalno razvijena mobilnih Aplikacija (Android verzija), kao i pratiti kontroler i radni status cijelog solarnog sistema. Posebno pogodan za prigode kao što su RVs i jahte.                                           

1512109655.png

Bluetooth®: Je beţična tehnologija za komunikaciju koja je standardna bežični komunikacijski protokol temeljen na low-cost primopredajnik čips s niskim prijenos udaljenost i niska potrošnja energije. Razmjena podataka udaljenosti između stabilnih postrojenja, mobilne opreme i zgrada osobne mreže (UHF radio valova u ISM band od 2.4 do 2.485 GHz) može biti realiziran. Bluetooth tehnologija je izvorno kreirana 1994 od strane Telekom gigant Ericsson kao alternativu RS232 podataka linija. Bluetooth možete spojiti više uređaja, prevladavanje izazova sinkronizacije podataka. Dva klasa 1 uređaji uz visoku osjetljivost i prijenos energije ste povezani, a raspon može sadržavati mnogo veća od normalne razine od 100m, ovisno o propusnosti potrebnih za primjenu.

 

4-1.jpg4-2.jpgHot Tags: Bluetooth komunikacije Solarno punjenje kontroler, Kine, proizvođači, veleprodaja, jeftino

Par: 12v 24v Solarni punjač Sljedeći: DIY MPPT solarni regulator punjenja

Srodni proizvodi

Upit