MPPT Solarni punjač Bluetooth

MPPT Solarni punjač Bluetooth

Lumiax solarni punjač u okviru funkcije Bluetooth / WiFi / Internet će se najpre javiti. Pod Internetom, veliki podaci i pametni energetski bum, inteligentna primena fotonaponskih radova i održavanja postala je razvojni trend. Trenutno je uključen u rad elektrane i ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Lumiax solarni punjač u okviru funkcije Bluetooth / WiFi / Internet će se najpre javiti.

2222.jpg

Pod Internetom, veliki podaci i pametni energetski bum, inteligentna primena fotonaponskih radova i održavanja postala je razvojni trend. Trenutno je uključena u rad i održavanje elektrana, postoje dva glavna nivoa: prvi, inteligentni sistemi za praćenje, kao što su centralizovane platforme za praćenje; druga, inteligentna oprema za rad i održavanje, kao što su inteligentne mašine za čišćenje. Što se tiče naših proizvoda, Internet funkcija se primjenjuje u MPPT solar charge controller i MPPT LED light solar controller.

微 信 图片 _20180801170755.png

微 信 图片 _20180801174123.png

Međutim, realnost je u tome što su mnoge kompanije pokušale da primene osoblje elektrane, rizikuju prethodnu procjenu, dijagnozu grešaka i daljinsku kontrolu, blagovremenu eliminaciju, inteligentno čišćenje itd. Tako što rudarskim podacima stvarni efekat daleko od toga ne dostiže. Većina ljudi očekuje PV inteligenciju, a neke stvarne bolne tačke ostaju rešene.

Uzmi centralizovani sistem upravljanja kao primer. Trenutno tržište prihvata centralizovani sistem kontrole. Ovakav sistem se primjenjuje na područje gdje je elektrana koncentrisana. On može blagovremeno kontrolisati rad celokupne regionalne elektrane i žuriti na scenu kako bi riješio problem elektrane i smanjio troškove rada. Međutim, menadžer stanica iz prve linije takođe je odražavao drugu situaciju: sada je kompletan skup centralizovanog kontrolnog sistema blizu 10 miliona, početni ulazni trošak je veliki, i još uvijek postoji isključenje od stvarne aplikacije.

Trenutna industrija je došla uoči pariteta na mreži, ali je čitava industrija podložna ne-tehničkim troškovnim pritiscima, a paritetu i dalje treba tranzicioni period. Zatim, radi rad i održavanja, ne samo da se prilagođava lokalnim uslovima, već i da se zemlja gasi proizvodom mora zadovoljiti tražnju na tržištu.


Hot Tags: mppt solar charge controller bluetooth, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Solarni kontroler USB Sljedeći: Solarni punjač Mppt Ip68

Srodni proizvodi

Upit