MPPT Solarni punjač sa Bluetooth

MPPT Solarni punjač sa Bluetooth

MT4010 je tip 40MP MPPT solarni punjač sa bluetoothom. Najnoviji proizvod iz Lumiax brenda je solarni punjač sa bluetooth-om, APP-om na telefonu. Bluetooth je standard bežične tehnologije koji omogućava razmjenu podataka između fiksnih uređaja, mobilnih uređaja i ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MT4010 je tip 40MP MPPT solarni punjač sa bluetoothom.

Najnoviji proizvod iz Lumiax brenda je solarni punjač sa bluetooth-om, APP-om na telefonu. Bluetooth je standard bežične tehnologije koji omogućava razmjenu podataka između fiksnih uređaja, mobilnih uređaja i izgradnje ličnih mrežnih područja na kratkim razmacima. Dok naša istraživanja za razvoj i istraživanje usvajaju ovu tehnologiju kako bi zadovoljili potrebe krajnjih kupaca. Zbog toga što se mobilni internet razvija veoma brzo, ljudi nameravaju sve videti telefonom uključujući informacije o solarnom uređaju.

1512111819(1)

Sada da bismo ispunili zahteve korisnika, ovu tehnologiju dodamo našim proizvodima, nadam se da korisnici imaju dobro iskustvo.

Nakon što se vaš telefon poveže sa MPPT solarnim punjačem, aplikacija će prikazati informacije o PV, bateriji i opterećenju. Naprimjer, PV napon punjenja, struja i struja, kapacitet baterije, volan, struja i temperatura, stanje opterećenja, napon i struja. dati i kumulirati podatke za mnogo dana, konačno postavljanje podataka.

Verujemo da će novi proizvod imati dobro tržište, posebno u Evropi i Severnoj Americi.

Pre debitovanja proizvoda, mnogi klijenti nas nekoliko puta pitaju o ovoj vrsti proizvoda i očekuju ga toplo. Zadnje nedelje, jedan od njemačkih kupaca zatražiti od našeg APP-a da je preuzme i iskusi prvo, također smo vrlo drago drugim korisnicima da rade kao hime i dajte nam ideju ili sugestije, koji će nam pomoći da poboljšamo funkciju proizvoda.

Prvo smo dodali bluetooth na MPPT punjač, sljedeći PWM 24V solarni punjač takođe dopunjuje funkciju.

主图8-2


Hot Tags: mppt solar charge controller sa bluetooth, Kina, proizvođača, veleprodaja, jeftino

Par: Automatsko solarni regulator punjenja Sljedeći: Tracer MPPT kontroler

Srodni proizvodi

Upit