RV MPPT Solarni punjač

RV MPPT Solarni punjač

RV solarni sistem je veoma popularan u Evropi, Australiji i Americi. Osim solarnog panela na krovu i bateriji, u ovom sistemu postoji veoma važan dodatak za solarno punjenje ili solarnu regulaciju. To je srce bilo koje solarne instalacije na RV ili brodu. To je kapetan ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RV MPPT Solarni punjač

RV solarni sistem je veoma popularan u Evropi, Australiji i Americi. Osim solarnog panela na krovu i bateriji, u ovom sistemu postoji veoma važan dodatak za solarno punjenje ili solarnu regulaciju. To je srce bilo koje solarne instalacije na RV ili brodu. To je gatekeeper između solarnih panela i baterija, i određuje koliko će energija Sunca koja je dostupna solarnim panelima zapravo pretvoriti u električnu struju kako bi napunili baterije. Takođe će štititi punjenje baterije i pražnjenje. Bez toga, energija sa ploče možda ošteti bateriju. I trajanje baterije će se skratiti. Neki kontrolori punjenja mogu takođe izvršiti temperaturnu kompenzaciju i izjednačavanje, što poboljšava sposobnost održavanja zdravlja, maksimizira kapacitet i produžava vijek trajanja baterija. Zato je odabir pravog kontrolera punjenja za vaš PV solarni sistem veoma važan. MPPT kontrolori će proizvesti više od 20% energije od PWM solarne regulatora do RV baterije. Kako MPPT oni automatski pronalaze napon na kojem paneli proizvode energiju najefikasnije. To je najekonomičniji način. Većina kupaca perita MPPT regulatora, a ne tradicionalnih PWM.

微 信 图片 _20180801170755.png

微 信 图片 _20180801174123.png

Naša Magic serija je najbolji izbor, osim što ima visoku efikasnost praćenja i efikasnost konverzije, sve komponente i materijali su nabavljeni od svetske marke. Na primjer, MOS je iz IR, MCU je iz ST-a, dok imamo drugu sestrinsku kompaniju, prodajući električne komponente, to je agent A RROW, imamo prednosti da dobijemo komponente dobre kvalitete i niske cijene.

Ako imate bilo kakav zahtjev za kontrolere solarnog sistema, pls se obratite na web lokaciju: www.lumiax.com , kako biste pronašli odgovarajuće proizvode.

未 标题 -1.jpg

U Španiji reciklaža energije zauzima 45,8% u prvoj polovini godine

Prema podacima REE-a (operatora električne mreže), od januara do juna, energija reciklaže zauzima 45,8% ukupne generisane snage u Španiji. Godišnji rast iznosi 8,5%. 30a solarni regulator

Godišnji rast od 10,4% za vjetroenergiju, dostigavši 27779G WH, zauzima 22,6% ukupne generisane snage. Tako možemo videti da je vjetroelektrana glavni izvor, a sljedeća je nuklearna snaga koja zauzima 20,6%, a vodna snaga zauzima 16,9%. 10a PWM solarni punjač

Koristite povećanu kišu, pogotovo upoređenu sa suvom 2017. godinom, snaga vode je porasla za 74% u prvoj polovini godine i dostigla 20821G WH.

U prvoj polovini godine, solarna energija zauzima 4,6% električne energije iz zemlje. 24v solarni regulator

Od 2007. godine do 2017. godine, energetska snaga u Španiji povećana je za 53% u elektroenergetskom sistemu. REE izražava da je novi projekat u razvoju, koji može povezati 30500 GW snage na mrežu.

U prvoj polovini godine, španska snaga zahteva oko 126411G WH snage.


Hot Tags: rv mppt solar charge controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 60a Solarni punjač Sljedeći: RS485 Solarni punjač

Srodni proizvodi

Upit