RV solarni kontroler

RV solarni kontroler

RV solarni sistem je veoma popularan u Evropi, Australiji i Americi. Osim solarnog panela na krovu i bateriji, u ovom sistemu postoji veoma važan dodatak za solarni punjač ili solarni regulator. RV, poznat i kao motorhome, "RV", englesko puno ime Rekreaciono vozilo, ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RV solarni sistem je veoma popularan u Evropi, Australiji i Americi. Osim solarnog panela na krovu i bateriji, u ovom sistemu postoji veoma važan dodatak za solarni punjač ili solarni regulator.

微 信 图片 _20180801170755.png微 信 图片 _20180801174123.png

RV, poznat i kao motorhome, "RV", puno ime engleskog rekreativnog vozila, takođe prevedeno kao Motorhome ili Trailer, poznato kao RV, može se parkirati na bilo kojoj udaljenosti od gradskih plaža, jezera, travnjaka, brda, šuma , i imaju gradski život. Put: Napravite ukusne jela, uzmite toplu kupku, spavajte u mekom i udobnom krevetu, gledajte TV, slušajte muziku, stavite DVD-ove itd.

未 标题 -1.jpg RV je sličan smanjenoj verziji kuće. Može se podijeliti na dva tipa: samohodni i montirani na prikolicu. Samohodni RV može se podijeliti na samohodni A-tip, B-tip i C-tip. Prikolica tipa RV može se podijeliti na prikolicu tipa A. Tip, B, C, D, mobilne vile, RV uglavnom imaju spavaće sobe, toalete, ručne prostore, kade, dnevne sobe, otvorene kuhinje. Na obe strane dnevnog boravka postoje veliki prozori, tako da možete uživati u scenama na putu bilo kada i bilo gde. Tlo je prekriveno svetlo žutim tepihom, a mekana žuta torba na unutrašnjem zidu ukrašena je logom. Zaista ima kućni ukus. "Kuća" je opremljena i klima uređajima, LCD televizorima, VCD-ovima, frižiderima, mikrotalasnim pećnicama, plinskim pećima, bojlerima i drugim električnim uređajima. Pokretanje električnog aparata u potpunosti se oslanja na alternator da bi obezbedio snagu. U slučaju spoljnog napajanja, on se zamenjuje spoljašnjim napajanjem. Istovremeno, automobil je opremljen i sa brojnim sigurnosnim objektima, uključujući detektore naftnog gasa (LPG), alarmi CO, alarmi za dim, izlaze u slučaju nužde, aparati za gašenje požara, sigurnosni pojasevi itd. Može se reći da su vrapci mali i kompletan.
Hot Tags: rv solarni kontroler, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Solarni Regulator 10A Sljedeći: 40a MPPT kontroler

Srodni proizvodi

Upit