MPPT solarni kontroler 12v

MPPT solarni kontroler 12v

MT1550 EU je svojevrsno MPPT solarni kontroler 12v. 15a solarni regulator punjenja, po imenu MT1550 EU, znači 12V napon, kao 15A punjenja i pražnjenja trenutni. MT1550 EU je posljednja solarni kontroler 12v u Magic serije. Europska komisija odlučila ne produžiti solarni...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MT1550 EU je svojevrsno MPPT solarni kontroler 12v.

15a solarni regulator punjenja, pod nazivom MT1550-EU, znači 12V napon, kao i 15A punjenja i pražnjenja trenutni.

MT1550 EU je posljednja solarni kontroler 12v u Magic serije.

参数表.png

Europska komisija odlučila ne produžiti solarne protumjere protiv China.That je stvarno dobra vijest za kineski proizvodi. Iako naša tvrtka proizvesti solarni regulator punjenja, također smo dobili korist iz toga.

Europska komisija izdala objavim na kolovoz 31 EU odlučila ne produžiti antidampinške i kompenzacijske mjere protiv solarne ploče u Kini nakon što je istekao na rujna 3.

Euro tržište je naš glavni tržišta, taj račun 40% od ukupni volumen prodaje. Naših 30 pojačalo MPPT solarni regulator punjenja ima vrlo popularan uz solarni regulator 12v ili 24V.

Evropska komisija je iznad donesena je odluka nakon imajući u vidu interese EU solarna ploča proizvođači, korisnici i uvoznika, i nastavak tih mjera bi bilo najkorisnije za EU u cjelini. Osim toga, odluka će pomoći u postizanju novih ciljeva obnovljivih izvora energije u EU.

U prosincu 2013., Europska komisija nametnuo je maksimalno antidampinške pristojbe od 64,9% i kompenzacijske carine do 11,5% na solarne ploče uvezene iz Kine u trajanju od dvije godine i je produžen do kraja 2015. Ožujka 2017, Evropska komisija produžava dupli reakciju mjere 18 mjeseci umjesto uobičajenih pet godina.

Evropska komisija je da iz situacija na tržištu, postoji nije racionalno za ponovno proširenje nakon isteka dvostruko reakcija mjera u rujnu ove godine tako europske komisije odbacio zahtjeve vezane za EU industrije za pregled i istrage.

细节图.jpg细节图1.jpg

 


Hot Tags: mppt solarni kontroler 12v, Kine, proizvođači, veleprodaja, jeftino

Par: 40a MPPT kontroler Sljedeći: Solarni punjač Ip68

Srodni proizvodi

Upit