Solarni punjač 60 Amp

Max60 je neka vrsta regulatora solarnog punjenja od 60 ampera. To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 60A maksimalnu struju punjenja i pražnjenja. Solarna energija nije neiscrpna, a sunčeva energija koja sija na zemlji je 6.000 puta veća od trenutne potrošnje energije ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Max60 je neka vrsta regulatora solarnog punjenja od 60 ampera.

To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 60A maksimalnu struju punjenja i pražnjenja.

1512356351(1).jpg


Solarna energija nije neiscrpna, a sunčeva energija koja sija na zemlji je 6.000 puta veća od trenutne potrošnje energije ljudi. Solarna energija se širi širom planete, a fotonaponski sistem za proizvodnju energije može se primijeniti na lokalnom području samo sa svjetlom, bez ograničenja regionalnih, nadmorskih i drugih elemenata.

Solarni izvori energije su svuda, ali najbliži izvor napajanja. Bez dugih intervala, gubitak snage dalekovoda može se sprečiti i preneti troškovi prenosa. Takođe predstavlja preduslov za korištenje solarnih sistema u zapadnom regionu, što nije lako prenijeti.

Ukratko, proces pretvaranja solarne fotonaponske energije direktno je iz fotona u elektronsku konverziju, nema centralnog procesa (kao što je toplotna energija u mehaničku energiju, mehanička energija se pretvara u elektromagnetnu energiju itd.) I mehaničke aktivnosti, nema mehaničkih habanje. Prema analizi termodinamike, proizvodnja fotonaponske energije ima visoku efikasnost teorijske proizvodnje, koja može dostići više od 80%, a potencijal razvoja tehnologije je ogroman.

23-1_副本.jpg23-2_副本.jpg


Hot Tags: 60 amp solarni punjač, ​​Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Solarni punjač 50 Amp Sljedeći: Solarni punjač 10 Amp

Srodni proizvodi

Upit