Inteligentni PWM Solarni punjač

Inteligentni PWM Solarni punjač

Max-EU je neka vrsta 12v 24v inteligentnog solarnog punjenja. To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 20A 30A 40A struju punjenja i pražnjenja. Sistem za nadgledanje solarnog sistema Sistemi za praćenje polja Pošto postoji mnogo instalacija u sredinama sa retko naseljenim i ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Max-EU je neka vrsta 12v 24v inteligentnog solarnog punjenja.

To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 20A 30A 40A struju punjenja i pražnjenja.

微信图片_20180724174218

Solarni sistem za praćenje

Sistemi za nadgledanje polja Pošto postoji mnogo instalacionih okruženja na mestima sa retko naseljenim i teškim okruženjima, uopšte nema normalnog i stabilnog napajanja naizmeničnom strujom; u ovom slučaju, solarni ili vjetroenergetski sistemi mogu se koristiti za rješavanje problema napajanja na licu mesta.

Radni princip solarnog sistema napajanja je pretvaranje energije solarne energije u električnu energiju. Kontrola napajanja i pražnjenja se koristi kao centralni upravljački uređaj. S jedne strane, električna energija koju konvertuje komponenta solarne baterije čuva se u baterijskom paketu, a s jedne strane, baterija se kontroliše za napajanje uređaja za opterećenje. Ako je u uređaju za punjenje potrebno napajanje naizmeničnom strujom, DC napajanje mora biti pretvoreno u napajanje preko pretvarača. Prema potražnji za snagom sistemske opreme, različiti naponi kao što su 12V / 24V / 36V / 48 / 220V mogu se izlaziti kako bi zadovoljili zahteve za napajanje različitih uređaja. Sistem funkcioniše pouzdano i stabilno i može zadovoljiti različita radna okruženja na otvorenom.

Odlične karakteristike solarnih sistema:

1. Odrediti kapacitet proizvodnje solarne energije u skladu sa specifičnim uslovima solarnih izvora energije u regionu i potrošnje energije u opterećenju.

2. Osigurajte da sva oprema za nadgledanje nastavi snabdevati snage stabilno.

3. Oprema za nadzor smatra se napajanjem tokom dana. Maksimalno dnevno vreme napajanja je 24 sata.

4. Ekonomski, praktični, pouzdani i sigurni.

5, kontinuirana upotreba dežurnih dana (može se projektovati u skladu sa trenutnim stanjem neprekidnih dana napajanja).

6, može istovremeno obezbediti DC12V 24V ili AC220 napajanje.

7. Najnovija vodootporna baterija bez vodootporne olovne kiseline u dubokom ciklusu se koristi kao uređaj za skladištenje energije. Radna temperatura je između -40 ° C i +60 ° C, koja ima karakteristike visokog vijeka i visokih performansi.

8, automatsko upravljanje radom opreme, može postići bez nadzora i daljinski nadzor;

9. Usvaja monitoring specijalne kontrole i inverterskog sistema koji nema smetnje u praćenju normalnih signala prenosa i prijema, jednostavnog i praktičnog upravljanja i održavanja i izuzetno niskih operativnih troškova.

10. Jedna investicija, dugoročna korist.

16-2细节图


Hot Tags: inteligentni pwm solarni punjač, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Lumiax solarni regulator punjenja Sljedeći: 20A Solarni punjač MPPT sa dobrim performansama

Srodni proizvodi

Upit