Solarni punjač 12V

Max20-EU je vrsta solarnog regulatora 12V. To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 20A punjenje i pražnjenje struje. Bezbednosna uputstva Max20-EU: Ovaj solarni punjač 12V mora se koristiti u PV sistemima u skladu sa uputstvom za upotrebu i specifikacijama drugih ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Max20-EU je vrsta solarnog regulatora 12V.

To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 20A punjenje i pražnjenje struje.

1512353260(1).jpg


Bezbednosna uputstva Max20-EU:

Ovaj solarni regulator napunjenosti 12V mora se koristiti u PV sistemima u skladu sa korisničkim priručnikom i specifikacijama drugih proizvođača modula. Nijedan izvor energije osim solarnog panela ne može biti povezan sa regulatorom punjenja.

Baterije čuvaju veliku količinu energije, nikad ne prekidaju bateriju pod bilo kojim okolnostima. Preporučujemo da spojite osigurač direktno na bateriju kako biste zaštitili bilo koji kratki spoj na ožičenju baterije.

Baterije mogu proizvesti zapaljive gasove. Izbegavajte pravljenje varnica, koristeći vatru ili bilo koji otvoreni plamen. Proverite da li je prostor za odlaganje baterije ventiliran.

Izbegavajte dodirivanje žica ili priključaka i izbegavajte kratak spoj. Imajte na umu da napon na specijalnim terminali ili žicama može biti dvostruko veći od napona baterije. Koristite izolovane alate, stojite na suvom tlu i držite ruke suvim.

Držite decu dalje od baterije i solarnog regulatora 12V.

15-1_副本.jpg15-2_副本.jpg


Hot Tags: solarni punjač 12V, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Solarni punjač 48 Volt Sljedeći: Solarni regulator 20 Amp

Srodni proizvodi

Upit