Solarni punjač USB

Max30-EULi je neka vrsta kontrolera za solarno punjenje USB. Pogodan je za automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 30A punjenje i pražnjenje struje. Max30-EULi solarni punjač USB je poboljšan na bazi Max30-EU, sa odličnim karakteristikama solarnog regulatora serije Max-EU, dok je ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Max30-EULi je neka vrsta kontrolera za solarno punjenje USB.

Pogodan je za automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 30A punjenje i pražnjenje struje.

Max30-EULi solarni punjač USB je poboljšan na bazi Max30-EU, sa odličnim karakteristikama solarnog regulatora serije Max-EU, uz povećanje dizajna koji je posvećen litijumskoj bateriji.

Max30-EULi solarni punjač USB ima dva USB interfejsa i potpuno izlazi 5V 2A, što je pogodno za punjenje mobilnih uređaja.

1512353767(1).jpg


Kada se BMS isključi zbog LVD-a, može automatski aktivirati sistem; Može se podesiti zaštitni napon prenapona i oporavak napona.

Montažni zahtjevi za lokaciju Max30-EULi solarni punjač za punjenje USB:

Nemojte montirati solarnog regulatora punjenja pod uvjetima direktne sunčeve svjetlosti, visoke temperature i vlažnosti ili blizu vrelog izvora. Zaštitite regulator solarnog punjenja od prašine i vlage. Postavite uspravno na zid na nezapaljivoj podlozi. Održavajte minimalni razmak od 15 cm ispod i oko uređaja kako biste osigurali neometano cirkulaciju vazduha.

17-1_副本.jpg17-2_副本.jpg


Hot Tags: solarni punjač USB, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 30a Solarni punjač Sljedeći: Solarni punjač 20a

Srodni proizvodi

Upit