Solarni regulator 12V

Shine1012EU je vrsta solarnog regulatora 12v. To znači 12V napon sistema, kao i struju punjenja i pražnjenja od 10A. Shine1012EU je razvijen na bazi serije solarnih punjača serije Shine, koji ima prednosti niske cijene i visoke pouzdanosti serije Shine, a takođe dodaje i ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Shine1012EU je vrsta solarnog regulatora 12v.

To znači 12V napon sistema, kao i struju punjenja i pražnjenja od 10A.

Shine1012EU je razvijen na bazi solarnog regulatora solarnog punjenja serije Shine, koji ima prednosti niske cijene i visoke pouzdanosti serije Shine, a takođe dodaje sljedeće karakteristike:

Radni režim solarnog regulatora 12v je opciono: sistem, ulična lampa D2D; USB sučelje, 5V 1A; 5 LED svetla za prikaz informacija: prikaz kapaciteta baterije, punjenje i indikacija greške.

1512357981.jpg


Funkcija tastera:

Load Switch - U režimu rada sistema, pritiskom na dugme možete kontrolisati izlazni opterećenje, svaki put kada pritisnete dugme, izlazni opseg će se menjati između uključivanja i isključivanja prema tome.

Funkcija testa --- U D2D modu, tokom dana, funkcija testiranja može pomoći u proveri tačne instalacije i problema u sistemu.

Kratko pritisnuti dugme uključiće se svetlo. 1 minutno vreme će dati dnevno svetlo i kratko pritisnuti dugme za 1 minut će isključiti svetlo.

Funkcija programiranja --- Unesite režim programiranja dugim pritiskom na taster, dok će zeleno svetlo i žuto svetlo uključiti. Kroz LED indikator za realizaciju podešavanja različitih tipova baterija i načina rada. Fabrički podrazumevano podešavanje je Liquid battery i System mode.

29-1_副本.jpg29-2_副本.jpg


Hot Tags: solarni regulator 12V, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Solarni regulator 20 Amp Sljedeći: Solarni punjač 12 Volt

Srodni proizvodi

Upit