3.2V MPPT Solarni punjač

3.2V MPPT Solarni punjač

MPPT2050-DC32Li je 3.2V MPPT solarni punjač sa LED drajverom ugrađenim za jednočelijske litijumske baterije. Maksimalna ulazna snaga solarnog terminala je 65W, a maksimalna izlazna snaga terminala za opterećenje je 25W. Ovaj MPPT solarni punjač je veoma pogodan za ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT2050-DC32Li je 3.2V MPPT solarni punjač sa LED drajverom ugrađenim za jednočelijske litijumske baterije. Maksimalna ulazna snaga solarnog terminala je 65W, a maksimalna izlazna snaga terminala za opterećenje je 25W.

Ovaj MPPT solarni punjač je veoma pogodan za nadogradnju litijumske baterije olične ultraljubičaste lampice olovne kiseline. Može biti kompatibilna sa naponom solarnog panela otvorenog kruga od 22V u sistemu i najčešće korišćenom LED lampom. Sistem ceo svetiljke samo zamenjuje bateriju i kontroler. To je to, može učiniti sve od sebe, uštedjeti resurse i smanjiti ukupne troškove.

微信图片_20180706174835.png

Jednostrujna litijumska baterija nema problema sa izjednačavanjem napona serijskog akumulatora, što može smanjiti potrebu za stepenom usklađivanja ćelija, pojednostaviti dizajn zaštitne ploče i smanjiti problem kvaliteta izazvanog neravnotežom baterijsko jezgro.

Međutim, upotreba jednočelijske litijumske baterije takođe ima svoje mane. Pod uslovima korišćenja iste solarne ploče, struja punjenja jednočelijske litijumske baterije je tri puta veća od tričelijske litijumske baterije, a ova tri puta struje uzrokuje povećanje napona na liniji. Potreban je deblji kabel.

主图.jpg45-1.jpg


Hot Tags: 3.2v mppt solar charge controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 2.4Ghz Wireless Communication Solar Charge Controller Sljedeći: Vodootporni solarni punjač

Srodni proizvodi

Upit