8a Solarni punjač

8a Solarni punjač

MPPT0850-DC je vrsta 8a solarnog regulatora punjenja. Ova vrsta LED solarnog regulatora je takođe MPPT solarni punjač. I pogodan je za 12V, kao i za punjenje i pražnjenje struje od 8A. Naš kontroler solarne punjenja ulične svetlosti je veoma popularan na svetskom tržištu. MPPT solarni punjač za ulicno svetlo u okviru LED drajvera se izvezuje u velikoj količini mesečno, imamo dobre komentare od svih kupaca. Što se tiče PWM LED svetlosnog solarnog regulatora, uglavnom ih zahtijeva lokalno tržište.

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT0850-DC je vrsta 8a solarnog regulatora punjenja.

Ova vrsta LED solarnog regulatora je takođe MPPT solarni punjač. I pogodan je za 12V, kao i za punjenje i pražnjenje struje od 8A.

Naš kontroler solarne punjenja ulične svetlosti je veoma popularan na svetskom tržištu. MPPT solarni punjač za ulicno svetlo u okviru LED drajvera se izvezuje u velikoj količini mesečno, imamo dobre komentare od svih kupaca. Što se tiče PWM LED svetlosnog solarnog regulatora, uglavnom ih zahtijeva lokalno tržište.

image.png

Princip rada na ulicnom suncu Opis: Tokom dana, sunčeva svetlost ulice je pod kontrolom inteligentnog kontrolera, a solarni panel je ozračen sunčevom svetlostom da apsorbuje sunčevo svetlo i pretvori ga u električnu energiju. Tokom dana, modul solarne baterije punuje bateriju, a baterija osigurava snagu LED-a noću. Izvor napajanja izvor svetla za postizanje funkcije osvetljenja. Kontroler DC može osigurati da se baterija ne ošteti zbog prekomernog punjenja ili prekomernog pražnjenja. Istovremeno, ima funkcije kao što su kontrola svetlosti, kontrola vremena, temperaturna kompenzacija, zaštita od munje i zaštita od obrnutog polariteta.

U pogledu načina rada, solarna lampa koristi sunčevu energiju kao izvor svetlosti. Nije potrebno postavljati komplikovane i skupe linije za napajanje u upotrebi, tako da se može instalirati u bilo kojoj sredini i okruženju. Njena baterija usvaja prirodno svetlo i može se reciklirati bez spoljnog napajanja. Zeleno, kada Sunce nije dovoljno, sunčeva svetla mogu automatski podesiti prekidač, zaista ne postoji zaštićeni, rad u svim vremenskim uslovima.

Solarni izvor energije koji se koristi u solarnim lampama je zelen ekološki i može se videti svuda u prirodi. Ovo štedi materijale potrebne za postavljanje linija za napajanje, štedi mnogo radne snage i materijalnih resursa, i poboljšava efikasnost u izgradnji. Pored toga, solarna svetla u ulicama su zelena, ušteda energije, dug radni vek, stabilna struktura proizvoda i imaju veoma dobre socijalne i ekonomske prednosti.

54-1.jpg

54-2.jpgHot Tags: 8a solarni punjač, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 48v MPPT Solar Chare kontroler Sljedeći: Intelligent Solar Charge Controller

Srodni proizvodi

Upit