Solarni punjač IoT 10A

Solarni punjač IoT 10A

MPPT1050-DCLi-IoT je MPPT solarni kontroler sa IoT funkcionalnošću. Ovaj proizvod je integrirani kontroler sa ugrađenim LED Driverom, struja punjenja 10A i maksimalno izlazno opterećenje od 60W. Lumiax IoT kontroler, dvije opcije komunikacije su dostupne, GPRS i NB-IoT. GPRS (Opšti paket ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT1050-DCLi-IoT je MPPT solarni kontroler sa IoT funkcionalnošću. Ovaj proizvod je integrirani kontroler sa ugrađenim LED Driverom, struja punjenja 10A i maksimalno izlazno opterećenje od 60W.

1512366805(1).png45-2.jpg

Lumiax IoT kontroler, dvije opcije komunikacije su dostupne, GPRS i NB-IoT.

GPRS (General Packet Radio Service) je skraćenica od General Packet Radio Service Technology, koja je mobilna data usluga dostupna korisnicima GSM mobilnih telefona i pripada tehnologiji prenosa podataka u drugoj generaciji mobilne komunikacije.

Tehnologija prenosa paketa je važna tehnologija prenosa podataka na računarskim mrežama. U cilju podrške tradicionalnom govornom servisu za uslužnu uslugu prenosa podataka, GPRS nadmašuje mrežu koja podržava velike brzine paketa podataka na osnovu izvorne GSM mreže i pruža WAP browsing (pregled internet stranica) i e-mail funkcije korisnicima, i promoviše mobilne podatke. Prvi korak u razvoju poslovanja omogućio je savršenu kombinaciju tehnologije mobilne komunikacije i tehnologije prenosa podataka (posebno internet tehnologije).

NB-IoT, "Naruči bend Internet stvari" (NB-IoT) postao je važna grana Interneta Sve. Napravljen na celularnoj mreži, NB-IoT troši samo oko 180KHz propusnog opsega i može se rasporediti direktno na GSM mreže, UMTS mreže ili LTE mreže kako bi smanjili troškove raspoređivanja i postigli nesmetanu nadogradnju.

NB-IoT je nova tehnologija u IoT prostoru koji podržava uređaje sa niskom snagom u WAN ćelijskom prenosu podataka, poznat i kao širokopojasna mreža male snage (LPWAN). NB-IoT podržava efikasno povezivanje uređaja sa dugim vremenom mirovanja i visokim zahtevima mrežne veze. Rečeno je da uređaj NB-IoT ima vek trajanja baterije od najmanje 10 godina, dok obezbeđuje veoma sveobuhvatnu pokrivenost ćelijskim prenosom podataka u zatvorenom prostoru.

2222.jpg

Hot Tags: iot 10a solar charge controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Vodootporni solarni kontroler sa mikrotalasnom indukcijom Sljedeći: 40a MPPT Solarni regulator

Srodni proizvodi

Upit