IoT Solar Charge Controller

IoT Solar Charge Controller

MPPT1575-DCLi-IoT je MPPT solarni kontroler sa IoT funkcijom. Ovaj proizvod je baziran na MPPT1575-DCLi kontroleru i uglavnom se koristi u novim solarnim ultraljim svetlima IoT. Prava kontrola daljinskog upravljača se postiže putem vlasničke Internet Smart Cloud platforme. Internet stvari ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT1575-DCLi-IoT je MPPT solarni kontroler sa IoT funkcijom. Ovaj proizvod je baziran na MPPT1575-DCLi kontroleru i uglavnom se koristi u novim solarnim ultraljim svetlima IoT. Prava kontrola daljinskog upravljača se postiže putem vlasničke Internet Smart Cloud platforme.

参数 图 .png

Internet stvari je važan deo nove generacije informacionih tehnologija i važna faza razvoja u doba "informatizacije". Njegovo englesko ime je: "Internet stvari (IoT)". Kako sugeriše ime, Internet stvari je internet povezan sa stvarima. Ovo ima dva značenja: Prvo, jezgro i osnova Interneta stvari su i dalje Internet, što je proširena i proširena mreža zasnovana na Internetu; Drugo, njen klijent proširuje i proširuje na bilo koju stavku i stavku za informacije. Razmena i komunikacija, to jest, stvari i stvari.

Internet stvari se odnosi na ogromnu mrežu koja se formira kombinovanjem različitih informacija, kao što su stvari ili procesi koji se moraju pratiti, povezivati i međusobno se međusobno povezati putem različitih senzorskih uređaja za informisanje. Njegova svrha je ostvariti vezu između stvari i stvari, stvari i ljudi, svih stavki i mreža, i olakšati identifikaciju, upravljanje i kontrolu.

43-1.jpg主 图 .jpg


Hot Tags: Iot solarni punjač, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 24v MPPT Solarni punjač Sljedeći: Slijedne MPPT solarni regulator punjenja

Srodni proizvodi

Upit