Solarni punjač Ip68

Solarni punjač Ip68

SMR-MPPT1575 je vrsta DIY MPPT solarnog regulatora punjenja. Ova vrsta kontrolera za solarni punjač je pogodna za automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 15A punjenje i pražnjenje struje. Izvanredne perspektive industrije solarnog punjenja su zadovoljavajuće Sa brzim razvojem globalne ekonomije, ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

SMR-MPPT1575 je vrsta DIY MPPT solarnog regulatora punjenja.

Ova vrsta kontrolera za solarni punjač je pogodna za automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 15A punjenje i pražnjenje struje. 1512113920(1)

Izvanredne mogućnosti solarnog punjenja u industriji su prijatne

Sa brzim razvojem globalne ekonomije, zagađivanjem životne sredine, potrošnja energije donela je ozbiljan test, a neke kompanije i brendovi sa društvenom odgovornošću pokušavaju pronaći nove načine za naplatu zelene boje. Solarno punjenje koristi neiscrpnu sunčevu svetlost za generisanje električne energije. Ona je visoko cenjena od zemalja širom sveta zbog svojih ušteda energije, ekoloških i zelenih funkcija bez zagađenja! Pod razvojem politike nove energetske fotonaponske industrije već dugi niz godina, postigao je brz razvoj, a sve više i više solarnih aplikacija primenjuju elektronski proizvodi koji su ušli u život ljudi. Solarno punjenje nije samo zeleno, već rešava i problem bez napajanja kada digitalni proizvodi na otvorenom nisu dostupni. Zbog prednosti u mogućnosti snabdijevanja snagom kad god i kad god je to moguće, sve više je popularna među putnicima na otvorenom, uključujući i MPPT solar charge controller.

U početku su proizvodi solarnog punjenja korišćeni samo za proširenje mobilnog telefona na otvorenom. Imamo puno modela solarnog kontrolera punjenja koji imaju USB port za punjenje pametnog uređaja. Međutim, uz sve veću upotrebu digitalnih proizvoda na otvorenom, postoje solarni punjači koji naplaćuju različite digitalne proizvode, na primjer, mobilni telefon, tablet, punu bateriju i drugu punjivu vreću za napajanje od 5V niskog napona, kasnije razvijen u veliki - naponska visokonaponska torbica za punjenje solarnog punjača za prenosive računare, bespilotne letjelice, kamere, auto startere, napajanje za skladištenje energije itd. Stoga, iz perspektive tipa napajanja uređaja, solarni punjač ima različite funkcije i funkcije. MPA solarni punjač MPPT se široko koristi u RV i mornaričkim.

Sa dolaskom oluje solarnih punjača, neki proizvođači koji tradicionalno proizvode UPS napajanje, punjenje šipova, litijumskih baterija i mobilnih izvora napajanja, takođe su počeli da ulaze na tržište solarnog punjenja. Ovo pokazuje da su perspektive industrije atraktivne! Kroz učešće mnogih kompanija i brendova u oblasti solarnog punjenja i zajednički promovisati razvoj industrije, sljedeća 100 milijardi tržišnih epidemija će postati moguća!

10-110-2


Hot Tags: ip68 solar charge controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: MPPT solarni kontroler 12v Sljedeći: Digitalni solarni kontroler

Srodni proizvodi

Upit