Vodootporni solarni kontroler sa mikrotalasnom indukcijom

Vodootporni solarni kontroler sa mikrotalasnom indukcijom

MPPT0850-DCLiV je novo razvijen litijum-jonski MPPT boost konstantni strujni vodootporni solarni regulator sa mikrotalasnom indukcijom. Mikrovalna senzori, poznati i kao mikrotalasni radari, su instrumenti koji koriste Doppler princip elektromagnetnih talasa. Osnovni princip rada: bilo koji talas ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT0850-DCLiV je novo razvijen litijum-jonski MPPT boost konstantni strujni vodootporni solarni regulator sa mikrotalasnom indukcijom.

Mikrovalna senzori, poznati i kao mikrotalasni radari, su instrumenti koji koriste Doppler princip elektromagnetnih talasa.

微 信 图片 _20180823175606.png

Osnovni princip rada: svaki talas ima karakteristiku refleksije. Kada talas određene frekvencije pogodi prepreku, deo talasa će se reflektovati natrag. Ako je prepreka stacionarna, talasna dužina reflektovanog talasa je konstantna. Ako se pregrada kreće prema izvoru talasa, talasna dužina odbijenog talasa je kraća od talasne dužine izvora talasa. Ako se pregrada odmiče od izvora talasa, talasna dužina odbijenog talasa je duži od talasne dužine izvora talasa, a promjena u talasnoj dužini znači promjenu frekvencije. Mikrovalna indukcija zna da se pokretni objekti približavaju ili pomeraju promjenama u odbijenim talasima.

  Karakteristike proizvoda: brzi odgovor; veća osetljivost; široko senzorsko područje; visoka sigurnosna stabilnost; nije pogođen temperaturom, protokom vazduha, prašinom i dimom.

47-1.jpg主 图 .jpg


Hot Tags: vodootporni solarni regulator sa mikrotalasnom indukcijom, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: 10a Solarni kontroler Sljedeći: Solarni punjač IoT 10A

Srodni proizvodi

Upit