Vodootporni solarni kontroler

Vodootporni solarni kontroler

SMR-MPPT1575 je vrsta DIY MPPT solarnog regulatora punjenja. Ova vrsta kontrolera za solarni punjač je pogodna za automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 15A punjenje i pražnjenje struje. Lumiax solarni punjač se izvozi u čitav svet. Sa razvojem solarnog ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

SMR-MPPT1575 je vrsta DIY MPPT solarnog regulatora punjenja.

Ova vrsta kontrolera za solarni punjač je pogodna za automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i 15A punjenje i pražnjenje struje.

1512113920(1).png

Lumiax solarni punjač se izvozi u cijelu svijetu. Sa razvojem solarne energije vlada Egipta i vlada Južne Afrike pružaju dovoljno podrške.

Prema izveštaju iz Egipatske "Dnevne vesti", 11 od 16 solarne kompanije bile su uključene u listu odobrenih malih PV projekata u Egiptu.

Odobrenu kompaniju su Egipatski solarni sistemi Co, Gvergreen Solar, Infinity Solar, Electromatic, Greenfox, KarmSolar, Hammer Electric za solarnu tehnologiju, GreenTech Solutions, SolarPower, GlobalEgypt i Smart Engineering Solutions. U egipatskom projektu Solar-sistemi (Egipat-pv) trenutno ima 38 kompanija. Mogli bi ih snabdevati ultraljim solarnim punjačem ili 24-satnim sistemskim PWM ili MPPT solarnim punjačem.

Program je usmjeren na stambene, komercijalne i industrijske, hotelske i javne građevinske sektore i podržan od strane agencija za finansiranje GEF-a, Programa za razvoj Ujedinjenih nacija i Egipatskog centra za modernizaciju industrije.

Programeri u industrijskim projektima mogu dobiti 25% podrške za troškove projekta, što je subvencija od 250 dolara po kilovatnoj instalaciji, s gornje granice od 150 kilovata ili subvencijom do 37.500 dolara.

Što se tiče tehničke podrške dostupnim odobrenim programerima, izvještaj navodi menadžera projekta, Hind Farouh, kako će održati sastanak u roku od nekoliko sedmica kako bi razgovarali o projektnim aplikacijama i finansijskoj i tehničkoj podršci.

U proteklih nekoliko godina, naša kompanija se bavila nekim projektima za LED svetlosni solarni kontroler u Sough Africa-u. I zaista se nadamo da ćemo im dostaviti više predmeta, na primer, litijumske baterije za solarno punjenje ili regulator solarne energije 24V

Pre nekoliko dana, Ministarstvo energetike Južne Afrike objavilo je revidirani nacrt sveobuhvatnog plana resursa (IRP). Cilj programa je da poveća 5,670 megavata fotonaponskih kapaciteta i 8,100 megavata vetrovnog kapaciteta do 2030.

Prema planu, Južnoafrička Republika će u 2030. godini imati 11.442 megavata kapaciteta vjetra, čineći 15% ukupnog kapaciteta za proizvodnju električne energije, dok će fotonaponska snaga iznositi 10% i dostigati 7958 megavata. Pored toga, obuhvata 600 megavata koncentrovanog kapaciteta solarne energije, što čini 1%, a 2,912 megavata kapaciteta pumpe, što čini 4%. Očekuje se da će do 2030. godine u Južnoj Africi povećati 2500 megavata hidroelektrane.

U saopćenju se navodi da IRP planira da obezbedi plan infrastrukture za energetiku kako bi se osigurala sigurnost snabdevanja, smanjivši troškove snabdevanja, korištenje vode i uticaj na životnu sredinu. U saopštenju se takođe navodi da kroz srednjoročne perspektive adekvatnosti sistema koji su podneli Južnoafrička nacionalna sila Eskom NERSA (Nacionalni energetski regulatori Južne Afrike), bliže praćenje pretpostavki za nadogradnju IRP-a će osigurati da se trenutni balans ponude i potražnje može zadovoljiti ako neophodno Ubrzati ili usporiti implementaciju, pa čak i modifikovati plan u vremenu.

10-1.jpg主图.jpg


Hot Tags: vodootporni solarni kontroler, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: LCD solarni regulator punjenja Sljedeći: Automatsko solarni regulator punjenja

Srodni proizvodi

Upit