PIR LED Light Solarni punjač

MPPT0650-DCLiR je neka vrsta PIR LED svetlosnog solarnog regulatora. Pogodan je za sistemski napon od 12V, maksimalnu struju punjenja 6A, maksimalnu snagu od 50W i opseg izlaznog napona od 20 ~ 45V. MPPT0650-DCLiR se bazira na tehnologiji infracrvenih automatskih regulatora. Kada neko uđe u indukciju ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

MPPT0650-DCLiR je neka vrsta PIR LED svetlosnog solarnog regulatora .

Pogodan je za sistemski napon od 12V, maksimalnu struju punjenja 6A, maksimalnu snagu od 50W i opseg izlaznog napona od 20 ~ 45V.

MPPT0650-DCLiR se bazira na tehnologiji infracrvenih automatskih regulatora. Kada neko uđe u opseg indukcije, posebni senzori će otkriti promenu infracrvenog spektra ljudskog tela, a zatim se automatski povezati sa opterećenjem. Ako ljudi ne napuste domet indukcije, svetlo će biti neprekidno svetlo. Kada osoba napusti, opterećenje će se automatski isključiti. MPPT0650-DCLiR je stvarno prijatan i praktičan, siguran i pouzdan PIR LED svetlosni solarni kontroler koji štedi energiju.

1512368344(1).jpg


PIR je skraćenica Passive Infrared, koja je pasivna infracrvena tehnologija.

Puni naziv PIR detektora je "pasivna infracrvena detekcija", odnosno pasivni infracrveni detektori ili senzori tela, ponekad zvani "pasivni infracrveni senzor".

U pasivnim infracrvenim detektorima postoje dvije ključne komponente, jedan je piroelektrični infracrveni senzori (PIR), može preneti infracrveni signal između 8-12um talasne dužine u električni signal i može zadržati signal bijelog svjetla u prirodi. Stoga, u zaštitnom području pasivnog infracrvenog detektora, kada se ljudsko telo ne pomera, piroelektrični infracrveni senzor podstiče samo temperaturu pozadine. Kada ljudsko telo ulazi u zaštićeno područje, piroelektrični infracrveni senzor indukuje signal razlika između temperature ljudskog tela i temperature pozadi kroz Finel sočivo. Prema tome, osnovni koncept infracrvene detekcije je da indukuje temperaturnu razliku između pokretnih objekata i objekata iz pozadine.

Još jedan uređaj LED solarnog regulatora PIR LED je Finel objektiv. Postoje dva oblika Finel sočiva, odnosno refrakcija i refleksija. Objektiv Finel ima dvije funkcije: Prvi je efekat fokusiranja, odnosno piroelektrični infracrveni signal je refraktiran (reflektovan) na PIR; Druga je da se oblast upozorenja podeli na mnogo svetla područja i tamnih područja, koji mogu prenijeti pokretne objekte u oblasti upozorenja u obliku promjene temperature kako bi se proizvela promjena infracrvenog signala na PIR-u. Na ovaj način, PIR generiše promenljivi električni signal.

50-1_副本.jpg50-2_副本.jpg


Hot Tags: PIR LED light solar controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Kontroler punjenja sunčeve svetlosti Sljedeći: ne

Srodni proizvodi

Upit