LCD solarni regulator punjenja

LCD solarni regulator punjenja

SMR20-N5 je svojevrsno 20 pojačalo solarni regulator punjenja. To znači automatsko prepoznavanje 12V/24V kao 20A punjenja i pražnjenja trenutni. Solarna poznato ljudima ulične svjetiljke su naširoko koristi u izgradnji naselja u raznim mjestima. Može se reći da...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

SMR20-N5 je svojevrsno 20 pojačalo solarni regulator punjenja.

To znači automatsko prepoznavanje 12V/24V kao 20A punjenja i pražnjenja trenutni.

1512358632(1).png

Solarna poznato ljudima ulične svjetiljke su naširoko koristi u izgradnji naselja u raznim mjestima. Može se reći da fotonaponski ulične svjetiljke su jedan od najviše odgovara fotonaponski proizvodi za ruralna područja, PWM LED svjetlo solarni kontroler i MPPT LED svjetlo solarni kontroler su naša prednost proizvoda i imaju dobre prodaje na domaćim i međunarodnim tržište. Zašto je sunčeva svjetlost ulične sve popularniji? Oni imaju sljedeće četiri glavne prednosti:

1. jednostavna instalacija i trošak spas. Prilikom instalacije, ne trebate postaviti složenu, samo cement čine bazu, napraviti bateriju jama, i škripac internet sa pocinčanih vijaka. Ne morate pojesti puno ljudstva, materijalnih resursa, financijskih sredstava.

2. niske troškove održavanja, ulaganja i dugoročne koristi. Jer linija je jednostavna, bez troškova održavanja i troškova nema skupe struje. 6-7 godina da se oporavi troškove, 3-4 godine da spasi više od 1 milijuna troškove električne energije i održavanja. Sklop velegrada su skupi, linije su komplicirane i linije treba biti popravljen za dugo vremena bez prekida.

3. energije i zaštite okoliša. Fotonaponski ulične svjetiljke iskoristiti prirodno svijetlo u prirodi kako bi smanjili potrošnju električne energije; Nema onečišćenja, nema zračenja, u skladu s konceptima moderne zelene ekološke zaštite.

4.Security. Napajanje rasvjete ulične rasvjete može imati potencijalne opasnosti zbog raznih razloga kao što su kvaliteta gradnje, starenje materijala i nestanak električne energije. Solarna ulična svjetiljka ne koristi izmjeničnu struju, a baterija koristi da apsorbiraju sunčevu energiju, istosmjerna struja niskog napona pretvara u svjetlosnu energiju i je bez opasnosti za sigurnost.

Naša tvrtka razvije više ulica svjetlo solarni regulator punjenja sa različitim functions(IOT,bluetooth,etc) upoznati tržišne potražnje.

主图.jpg31-1.jpg


Hot Tags: LCD Solarno punjenje kontroler, Kine, proizvođači, veleprodaja, jeftino

Par: Jeftini solarni kontroler Sljedeći: Vodootporni solarni kontroler

Srodni proizvodi

Upit