Off Grid Solarni punjač

Off Grid Solarni punjač

SMR1006-DCN5X je neka vrsta mrežnog regulatora solarne napunjenosti. To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, 10A maksimalnu struju punjenja, maksimalnu snagu od 40 / 60W. Inteligentni solarni kontroler serije Smart-DC može se programirati i posebno za PWM solarni sistem za uličnu svetlost. To uključuje...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

SMR1006-DCN5X je neka vrsta mrežnog regulatora solarne napunjenosti.

To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, 10A maksimalnu struju punjenja, maksimalnu snagu od 40 / 60W.

Inteligentni solarni kontroler serije Smart-DC može se programirati i posebno za PWM solarni sistem za uličnu svetlost. Uključuje stalnu strujnu funkciju vozača, što može smanjiti troškove čitavog sistema.

1512359343.png

Lumiax solarni punjač je veoma popularan na svjetskom tržištu, posebno u Evropi. Sada su vijesti o robi, Evropska komisija odobrila tri različite šeme subvencije za proizvodnju energije vjetra i solarne energije u Danskoj u drugoj polovini ove godine i 2019. godine.

Rukovodioci EU odobrili su predloge u skladu sa propisima o nacionalnoj pomoći grupe. Ovi planovi uključuju višekulturne šeme tendera za vetrogeneratore i solarne instalacije na kopnu i offshore, za koje se očekuje da će biti izabrani putem tendera 2018. i 2019. godine za 112 miliona evra.

Drugi projekat podržava vjetroenergetsku mrežu na vjetru za testiranje i demonstracijske projekte izvan velikih centara za testiranje turbina u dvije zemlje, sa procjenjenim budžetom od 27 miliona eura i programom tranzicijske pomoći za vjetroelektrane na kopnu sa budžetom od 5 miliona eura.

Program je osmišljen tako da pomogne Danskoj da postigne 50% udeo obnovljive energije u svojoj energetskoj mjeri do 2030. godine i da zemlju bude nezavisna od fosilnih goriva do 2050. godine.

Nakon što je instalacija povezana na mrežu, pomoć za ova tri programa biće dodeljena 20 godina. Program obnovljive podrške finansira državni budžet. Najveće dve godine naš MPPT solarni kontrolor punjenja uživa u dobrom mareketu.

Komisija je saopštila u saopćenju da će tri danska plana podstaći razvoj tehnologija obnovljivih izvora energije u skladu s pravilima EU pomoći za zemlju.

Rukovodioci EU takođe su rekli da će ove mjere pomoći Danskoj da poveća količinu obnovljive energije proizvedene u skladu s ciljevima EU za životnu sredinu, uz istovremeno smanjenje bilo kakvih konkurentskih poremećaja izazvanih državnom podrškom.

Već juna, danski parlament odobrio je Plan čistog energetskog napona 2030, koji ima za cilj promovisanje energije vjetra i solarne energije koji će pomoći u dekarbonizaciji proizvodnje električne energije u zemlji. Plan takođe predviđa da će Danska ukinuti svoje termoelektrane na ugalj do 2030. godine.

Prema kompromisnom sporazumu koji je pomogao u razvoju danskog energetskog plana 2030. godine, porezni prihodi elektroprivredne kompanije su smanjeni, a vlada je rekla da će otkazati ulaganje u zelenu energiju.

Kao off-grid pametni solarni punjač, mi igramo važnu ulogu u čitavom sistemu. Mi ćemo i dalje snabdevati savršene stvari svetu.

 


Hot Tags: off grid solar charge controller, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Vodootporni MPPT Solarni punjač Sljedeći: 2.4Ghz Wireless Communication Solar Charge Controller

Srodni proizvodi

Upit