Smart Solarni kontroler

Smart Solarni kontroler

Lumiax SMR10-N5 je neka vrsta pametnog solarnog regulatora. To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i struju punjenja i pražnjenja od 10A. Ova serija ima dva modela, 10A i 20A, može podržati olovnu bateriju i litijumsku bateriju (litijum-jonska baterija i lifPO4 baterija), automatsko prepoznavanje 12V / 24V ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Lumiax SMR10-N5 je neka vrsta pametnog solarnog regulatora.

To znači automatsko prepoznavanje 12V / 24V, kao i struju punjenja i pražnjenja od 10A.

Ova serija ima dva modela, 10A i 20A, može da podrži olovnu bateriju i litijumsku bateriju (litijum-jonsku bateriju i lifPO4 bateriju), automatsko prepoznaje 12V / 24V. S jedne strane, može se koristiti u 24 sata solarnom sistemu s druge strane, može se koristiti u solarnom ultralu svetlosti. Izlazni konstantni napon na LED svetlost. U noći, možete postaviti 5 faza radnog vremena, ali bez funkcije zatamnjenja. I PWM solarni kontroler punjenja može znati da sumrak dolazi od prepoznajemo raspored panela, zovemo ga Day / Night prag koji se može podesiti daljinskim upravljačem, a zatim možete podesiti vrijeme rada regulatora u skladu s LED časovima koje vam je potrebno. Uzgred, vrijeme / noćno vrijeme odlaganja takođe može biti programirano 0 ~ 30min.

1512358256 (1) .png

Kada je napon baterije nizak, regulator neće puniti opterećenje, jer ćete podesiti napon isključivanja i ponovno povezati glasanje unapred, tako da automatski radi zaštitu. Nekada možete isključiti bateriju iz kontrolera i ponovo se povezati, ako jeste, napon baterije se malo povećava, opet će raditi. Ako je battey litijumska baterija, izuzev niskonaponskog prekidanja / ponovnog uključivanja, morate postaviti ciljni napon punjenja / oporavak.

Vodonepropusni solarni punjač ove serije prihvata maksimalnu solarnu ploču od 55V, a njegova potrošnja je 10mA, koristite različite žice za različite modele, žice od 2,5mm ² se koriste u kontrolerima 10A i 4mm ² žice se koriste u 20A kontrolerima.

Na kraju, daljinski upravljač je potreban za kontroler, jer ste postavili podatke, čitali status, pronašli grešku i čitali istorijske podatke s njim.

主 图 .jpg30-1.jpg

2017-2018 Indija Fotonaponski novi instalirani kapacitet prelazi 10GW

Indija je instalirala više od 10 GW solarne energije u finansijskoj godini 2017/18, prema najnovijem solarnom izveštaju kompanije "Bridge to India", konsultantske kompanije.

Među njima, 9,1 GW je primijenjeno na javni servis, povećano za 72% u odnosu na prošlu godinu, premašuje druge projekte (4,6 GW elektrane na ugalj i 1,7 GW vjetroelektrane). Otvoreni kapacitet solarne energije povećao je 1,7GW / 275% na godišnjem nivou.

Do marta ove godine ukupni kapacitet fotonaponske snage dostigao je 24.4GW.

Generalni menadžer iz Mosta u Indiju je rekao: " Iako tržište solarne energije u Indiji postigne veliki uspeh, opći kapacitet je samo 24,4 GW, mnogo niži od cilja 100 GW. Nije lako dodirivati cilj, jer će se brzina usporiti između 2019-20. Iako će pad cijena i podrška vlade pomoći da se stimuliše potražnja na tržištu, i dalje ima problem faktora snabdevanja. "

Lumiax solar charge controller je posluje od 2007. godine, više od 11 godina iskustva u istraživanju i razvoju. Posebno za MPPT solarni kontroler, maksimalna efikasnost praćenja snage je do 99,9%, a efikasnost punjenja je do 98%. Sada imamo 10A, 15A, 20A, 30A, 40A, 60A prirodno hlađenje LCD MPPT, sa RS485 komunikacijskim protokolom. U bliskoj budućnosti mi ćemo dodati i Wi-Fi i Bluetooth funkciju. Molim te, drži oči o nama.


Hot Tags: pametni solarni kontroler, Kina, proizvođači, veleprodaja, jeftini

Par: Vodootporni solarni punjač Sljedeći: 10 Amp MPPT Solar Charge Controller

Srodni proizvodi

Upit